მწყრის კვერცხი ღირებული პროდუქტია.ის ეფექტურად გამოიყენება ბავშვთა და მოზარდთა დიეტოლოგიაში. სხეულის მაღალი ტემპერატურის გამო,(42 გრადუსი)მწყერი უძლებს ინპექციურ დაავადებებს, კერძოდ ის არასოდეს ავადდება სალმონელოზით. ქათმის კვერცხისაგან განსხვავებით,მწყრის კვერცხის მიღება უმი სახითაც უსაფრთხოა. კვერცხის უმად მიღება ან დაბალ ტემპერატურაზე დამუშავების შემთხვევში, ინარჩუნებს თავის სასარგებლო თვისებებს და ორგანიზმის მიერ 100% შეიწოვება.
Комментариев нет:
Отправить комментарий