მასალა:
10 ცალი მწყერი
1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
1 სუფრის კოვზი დანაყილი ქინძი
მარილი გემოვნების მიხედვით
2 კბილი ნიორი
ქინძი დანაყილი 1 სუფრის კოვზი
მწყრები გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ დავაწყოთ ტაფაზე და შევწვათ. შესაწვავად საკმარისია მათივე ცხიმი. შემწვარი მწყრები გამზადებულ ნიგვზის საწებელში ჩავაწყოთ და დავასხათ ტაფაზე დარჩენილი ცხიმი.
დიდებული საიტია!!! დიდი მადლობა გია. წარმატებას გისურვებ და შენ გვერდზე მიგულე.
ОтветитьУдалить