суббота, 10 декабря 2011 г.

მწყრის კვერცხის ნაჭუჭის სასარგებლო თვისებები

     მედიკოსების კვლევამ აჩვენა , რომ მწყრის კვერცხის ნაჭუჭი, რომელიც შედგება 90% კალციუმის კარბონატისგან, ადვილად შეიწოვება ორგანიზმის მიერ. იგი შეიცვს  ყველა საჭირო მიკროელემენტებს რომელიც  ადამიანის ორგანიზმისთვის არის საჭირო,  მათ შორის სპილენძს,  ფტორს, გოგირდს, კრემნიუმს, ცინკს და სხვა(27 ელემენტს).
       მწყრის კვერცხის ნაჭუჭის შემაგენლობა საოცრად ემთხვევა ადამიანის ძვლების  და კბილების შემადგენლობას, მეტიც  ხელს უწყობს ძვლის ტვინის სისხლის აღმდგენ  ფუნქციას. განსაკუთრებული მნიშვნელოვანია მასში სილიციუმისა და მოლიბდენის შემადგენლობა. ეს ელემენტები ყველაზე  ნაკლებად არის ჩვენს ყოველდღიურ  საკვებ რაციონში, მაგრამ აუცილებელია  ორგანიზმის ბიოქიმუიური რეაქციისთვის .  მწყრის კვერცხის ნაჭუჭის  დაფქვილი სახით მიღებამ , აჩვენა მისი მაღალი თერაპიული აქტივობა ,  არანაირი გვერდითი მოვლენები და ბაქტერიული დაბინძურება ორგანიზმში. ნანუჭუჭის მიღებისას არ არსებობს საშიშროება  ჭარბი კალციუმის   დაგროვების, ძვლებსა და სახსრებში. იგი არ იწვევს შარდ-კენჭოვან დაავადებებს. თუ კალციუმს არ საჭიროებს ორგანიზმი, ის ადვილად გამოიდევნება. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий